Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Національний «Приват-банк»: чого чекати клієнтам після націоналізації

Національний «Приват-банк»: чого чекати клієнтам після націоналізації
27293 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Вечір неділі став знаковим в житті країни у багатьох сферах, але насамперед – в економічній та політичній. Після термінового засідання Кабінету міністрів було прийняте рішення про стовідсоткову націоналізацію активів «Приват-банку».

     Для більшості українців це стало несподіваною новиною, адже ще нещодавно усі чутки про можливий перехід одного з найбільших банків України до державної власності спростовувалися. Однак, на минулому тижні напруга зростала все більше, доки історія не добігла фіналу. Про рішення Кабінету міністрів зі своєї сторінки повідомив заступник голови правління «Приват-банку» Дмитро Дубілет.

     Втім, одразу ж Дубілет зазначив, що користувачам банку хвилюватися ані за свої активи, ані за стабільність функціонування установи не варто. За словами заступника голови, «Приват-банк» буде працювати у звичних форматі та режимі, а збереження коштів на рахунках забезпечить держава. На думку керівництва установи, націоналізація «Приват-банку» не відобразиться на якості надання послуг, та система роботи, яка була сформована раніше, залишиться незмінною.

     Новим головою правління банку стане Олександр Шлапак, колишній очільник міністерства фінансів, який збере нову команду керівництва. Однак зміна правління не буде одночасною – на думку фінансистів, декілька місяців піде на те, аби ввести нових людей до курсу справи. Це підтвердив і Дубілет, зазначивши, що він буде приймати участь у роботі банку стільки, стільки це потребується, аби перехід до державної власності не відобразився на якості послуг та функціонуванні установи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео