Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віктор Муженко визначив завдання щодо розвитку Збройних Сил України

Віктор Муженко визначив завдання щодо розвитку Збройних Сил України
54439 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко провів робочу нараду за участю керівного складу Збройних Сил, представників кадрових органів та військових навчальних закладів.

     Учасники наради обговорили спроможності військових навчальних закладів різного рівня з підготовки необхідної кількості офіцерів тактичного та оперативно-тактичного рівнів, військових спеціалістів з числа військовослужбовців-контрактників та резервістів.

     Генерал армії України Віктор Муженко поставив завдання щодо посилення координації між військовими навчальними закладами, кадровими органами та командуваннями видів Збройних Сил у формуванні державного замовлення з підготовки фахівців, яких потребують Збройні Сили.

     Також він доручив відповідним органам військового управління провести оцінку поточного стану військових навчальних закладів та за необхідності внести зміни в їх штатний розклад та систему забезпечення для підвищення ефективності навчального процесу.

     Повідомляє Управління зв'язків з громадськістю Збройних Сил України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео