Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МЗС України схвильоване долею вітчизняного заручника в Нігерії

МЗС України схвильоване долею вітчизняного заручника в Нігерії
136084 ПЕРЕГЛЯДІВ

У відомстві повідомляють, що наразі невідомо місце перебування українця, якого 6 лютого невідомі викрали судна BBC Caribbean у Нігерії. МЗС активно співпрацює з правоохоронцями іноземної країни, аби встановити, де саме та в якому стані перебуває чоловік.

За даними керівника управління консульського забезпечення державної консульської служби МЗС України Василя Кирилича, зі судна, який курсував територіальними водами країни, окрім українця безвісти зникли ще семеро громадян РФ. Усі вони були членами екіпажу.

Відомо, що людей викрали 6 лютого. Відразу опісля інциденту дипломати українського МЗС зв'язали з нігерійським консульством для співпраці у цьому питанні. Поки що невідомо, хто саме здійснив напад на судно, та які мотиви переслідували ці люди. Наразі не встановлені ані їхні цілі викрадення, ані умови, за яких вони готові повернути заручників на Батьківщину.

У МЗС повідомили, що корабель перебуває у власності німецької компанії. Українське консульство у Гамбурзі вийшло на зв'язок із власником судна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео