Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Термінове зібрання у верхівках української влади

Термінове зібрання у верхівках української влади
108968 ПЕРЕГЛЯДІВ

Темою для негайного обговорення називають блокаду на Донеччині. За круглим столом мають зібратися депутати з Блоку Петра Порошенка та представники з Ради національної безпеки та оборони. Ініціатива щодо зустрічі йде від БПП, повідомила представник партії та волонтер Тетяна Ричкова.

Також для обговорення будуть залучені парламентарі, учасники блокади, а також Петро Порошенко. Таку надію висловила пані Ричкова. За її словами, блокада має купу негативних наслідків. Зокрема, першочерговою проблемою є неспроможність ТЕЦ та ТЕС працювати, оскільки їм не завозять вугілля. Така ситуація може спровокувати холод у будинках населення.

Також депутат переконана, якщо й надалі продовжувати блокаду, то погіршиться стан української економіки. За її словами, багато підприємств із території України мають потребу отримувати сировину з непідконтрольних міст і населених пунктів. Під найбільшою загрозою перебувають металургійні заводи. Це не лише, запевняє волонтер, зробить будинки холодними, але й чимала кількість людей залишаться без роботи.

Пані Ричкова впевнена, така ситуація лише на руку Кремлеві. Тож українська влада має про це задуматися та зробити необхідні висновки та дії.

Нагадаємо, 26 січня розгорнулася блокада донецьких залізничних шляхів. Підбурювачами цієї події стали так звані ветерани бойових дій на сході України. Наразі прокуратура зацікавилася людьми, які розпочали блокаду луганської залізничної дороги. Як відомо, учасники блокади перекрили три залізничних перегони.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео