Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Янукович і оточення будуть відповідати за законом

Янукович і оточення будуть відповідати за законом
190651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що команда «Батьківщини» підтримала у першому читанні законопроект №5610 про внесення змін до КПК України у частині заочного засудження, але буде готувати поправки до другого читання для приведення законопроекту у відповідність до Конституції України і чинного законодавства.

«Абсолютно точно Янукович і вся його зграя мусять відповідати. Цей законопроект не є досконалим, але в той же час його ухвалено лише у першому читанні. Слід допрацювати цей законопроект, і зробити його таким, який відповідає Конституції України», – сказала Юлія Тимошенко в кулуарах Верховної Ради.

За словами політика, фракція «Батьківщина» підтримала у першому читанні законопроект №5610, але команда буде готувати «зауваження і пропозиції до другого читання, щоб можна було ухвалити закон в цілому», і зробити таким, який не порушуватиме права людини.

«А отже, ми зможемо притягнути Януковича і його оточення до відповідальності, але в той же час не допустити використання цього закону з якимись зловживаннями для свободи людини», – повідомила Лідер фракції «Батьківщина».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео