Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аеропорт "Бориспіль" на шляху до стабілізації

Аеропорт "Бориспіль" на шляху до стабілізації
26713 ПЕРЕГЛЯДІВ

За повідомленням прес-служби аеропорту «Бориспіль», у квітні відбулося значне збільшення пасажиропотоку у порівнянні з цим самим місяцем 2014 року. Найважливіший аеропорт України збільшив кількість пасажирів на 520 тисяч осіб, що складає 16 відсотків.

Головний міжнародний аеропорт України у квітні 2015 року обслужив на 520 тисяч 347 осіб більше, ніж у цей же період минулого року. За повідомленням прес-служби, понад 475 тисяч пасажирів «Бориспіль» обслужив на міжнародних рейсах і більше 44 тисяч – на внутрішніх.
Зросла у порівнянні з минулим квітнем і середня завантаженість літаків. Зараз цей показник дорівнює близько 74%.
Спеціалісти стверджують, що такі зміни дозволяють бути впевненими у повному і своєчасному погашенні заборгованостей, які на сьогодні має підприємство. За останні кілька місяців «Бориспіль» вже повернув кредиторам майже 300 мільйонів гривень. Керівництво компанії пояснюють складну фінансову ситуацію, у якій опинилося підприємство, девальвацією гривні і різкою зміною курсу, як наслідок – кредити, якими користувався «Бориспіль», значно зросли.
Керівництво «Борисполя» стверджує, що у сучасних умовах підприємству необхідні кредити для того, щоб підтримувати у належному стані цілий комплекс, що включає в себе чотири пасажирських і поштово-вантажний термінали та дві злітно-посадкові смуги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео