Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці все частіше стають фрілансерами

Українці все частіше стають фрілансерами
79858 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком кризи громадяни України все частіше користуються послугами один одного, уникаючи послуг спеціалізованих компаній

З початком кризи громадяни України все частіше користуються послугами один одного, уникаючи послуг спеціалізованих компаній. За допомогою такого фрілансингу українці заробляють до 7 тисяч гривень на місяць.

В останні місяці через фінансову кризу українці винаходять способи додатково заробити, для цього пропонують свої послуги у різних галузях. Лідирують при цьому кур’єрська доставка, ремонт, побутові послуги, такі як миття вікон, прибирання квартир, послуги електрика і сантехніка.

Громадяни охоче беруться і за більш незвичні завдання: зняти застряглого на дереві кота, привезти бензин, постояти за когось у черзі. Залежно від рівня складності на виконанні таких послуг українці заробляють від 70 до 7 тисяч гривень. У тому числі за разову кур’єрську доставку платять 70 гривень, прибирання квартири обійдеться її власнику приблизно у 135 гривень, сантехнік може заробити близько 315 гривень за місяць, а досвідчені будівельники за виконання середнього замовлення просять від 1000 гривень. Максимальну зафіксовану статистикою суму у 7 тисяч можна заробити, працюючи у фрілансингу систематично.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео