Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З вересня київські бюджетники зароблятимуть більше

186839 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міська влада Києва оголосила про підвищення зарплат для працівників бюджетної сфери. Таку новину, виступаючи на телебаченні, офіційно повідомив заступник голови КМДА Ігор Никонов.

Ігор Никонов, що займає посаду заступника голови Київської міської адміністрації, в ефірі одного з столичних телеканалів розповів про плани влади Києва по відношенню до працівників бюджетної сфери. Він заявив про заплановане підвищення зарплати, яке має бути здійснене вже у вересні.

Зокрема, за словами Никонова, близько 170 тисяч осіб отримають підвищення від 160 до 400 тисяч гривень. Як пояснив посадовець, можливість підвищити зарплати з’явилася у міської влади завдяки збільшенню доходної частини київського бюджету.

Серед можливих змін у бюджеті Києва, анонсованих Ігорем Никоновим – збільшення фонду оплати праці у бюджетній сфері міста майже на 337 тисяч гривень.

Крім власне бюджетників Києва, на підвищення виплат можуть розраховувати працівники цієї сфери в усій країні. Сприятиме цьому індексація соціальних виплат, яку обіцяли провести у Кабінеті міністрів до кінця поточного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео