Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До зими готова третина доріг України

160312 ПЕРЕГЛЯДІВ

За інформацією «Укравтодору”, третина автомобільних доріг України готова до експлуатації в осінньо-зимовий період. Це стосується як стану доріг загального користування, так і підготовки дорожніх підприємств та організацій.

У прес-службі Державного агентства автомобільних доріг України розповіли, що готові до приходу зими на третину. Дорожні організації країни забезпечені піском та технічною сіллю відповідно на 37 і 30%. Цієї кількості вистачить на період перших заморозків, але не більше. Керівник відповідної служби Олег Федоренко зауважив, що на зимовий сезон потрібно вдвічі більше цієї сировини.

У прес-службі “Укравтодору” повідомляють, що для повного забезпечення доріг на зимовий період поки не вистачає фінансування. Олег Федоренко пояснює дефіцит фінансування тим, що ресурси, які були передбачені державним бюджетом, витратили на налагодження дорожнього покриття. Результатом проведених навесні ремонтних робіт стало зменшення обсягу ям на дорогах: 55 відсотків наявних на початок поточного року ям було ліквідовано протягом до кінця вересня — загалом протягом 9 місяців, що минули, відремонтували більше 4,8 кілометрів дорожнього полотна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео