Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Насіров повернувся на своє робоче місце

Насіров повернувся на своє робоче місце
54902 ПЕРЕГЛЯДІВ

На час розслідування за корупційною справою Романа Насірова тимчасово відсторонили від обов’язків керівника Державної фіскальної служби. Проте по закінченню цього процесу підозрюваний у перевищенні службових обов’язків знову повернувся на своє робоче місце. Таку інформацію повідомили українські ЗМІ з посиланням на оточення Насірова.

Наразі відомо, що чиновник поки що не має права підписувати документи та вирішувати якісь робочі питання. Його функціональні обов’язки й досі виконує призначений на момент розслідування та судових рішень Мирослав Продан.

Нагадаємо, на початку березня цього року Роман Насіров був затриманий поліцією за підозрою у корупції на суму близько 2 млрд грн та перевищенні своїх службових зобов’язань. Тоді ж було вирішено тимчасово відсторонити затриманого від його служби та посади.

Наприкінці червня антикорупційний комітет закінчив розслідувати справу відстороненого голови ДФС. Проте висновки слідства поки що не оголосили.

Перед цим стала відома реакція у британському посольстві стосовно судового рішення про заставу, яку дозволили внести Роману Насірову. За їхніми словами, Україна повинна якнайшвидше створити спеціальний антикорупційний суд, аби зробити свою судову систему прозорішою. На думку представників посольства, рішення стосовно застави - неприпустиме та потребує негайного перегляду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео