Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Німеччина пропонує інвестувати в українську екологію

Німеччина пропонує інвестувати в українську екологію
27131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейські країни вже досить давно крокують шляхом прогресивних технологій з утилізації як промислових, так і побутових відходів. Завдяки цьому Німеччина, наприклад, вже отримала високі позитивні результати у контексті власних економіки та екології, вважаючись однією з найбільш придатних для життя й оздоровлення європейських країн.

Німецькі підприємства, котрі за допомогою особливого плазмового методу перетворюють сміття на такі енергоносії як дизельне паливо, електроенергія та природний газ, вже отримали не тільки світове визнання спільноти екологів, а й почали інвестувати у створення подібних підприємств в інших країнах. Варто відзначити, що одне таке підприємство повністю окуповується вже за три роки.

Тому наразі Німеччина пропонує допомогти екології України стати чистішою через забезпечення її вищезазначеними прибутковими проектами з плазмової переробки сміття на умовах не тільки постачання обладнання, а й наступного обслуговування під кредит. Проте, чи знайде така ініціатива відгук в української влади, поки що залишається загадкою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео