Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Карпатах оголосили про лавинну небезпеку

У Карпатах оголосили про лавинну небезпеку
136421 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рятувальники Закарпаття повідомили по наявність лавинної небезпеки у високогір'ї Карпат. За даними спеціалістів, на 25 березня у регіоні зберігається достатній рівень вірогідності сходження лавин, про що попереджають громадян.

У прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій повідомили про наявність значної лавинної небезпеки у високогір'ї Карпат. Так, за інформацією рятувальників, 25-26 березня у Закарпатській області рівень небезпеки сходження лавини сягає відмітки 3. Про це відповідні служби повідомляють громадянам, попереджаючи про необхідність зберігати обережність під час перебування у гірській місцевості. Як відомо, кілька серйозних сходжень лавин у Закарпатті відбулося у лютому, тоді це стало причиною блокування місцевих доріг.

Лавинна небезпека є наслідком певних погодних умов, що склалися у регіоні. Так, Гідрометцентр констатує різке зниження температури у Закарпатті, з цієї причини в області оголосили штормове попередження. Зокрема, не лише у гірській місцевості, але й у решті регіону вночі очікують заморозки до -5 градусів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео