Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Справжнє сонце у вашому домі від CoeLux

Справжнє сонце у вашому домі від  CoeLux
185495 ПЕРЕГЛЯДІВ

Італійська компанія CoeLux анонсувала вихід панелі, що імітує сонячне світло.


«Тепер ви зможете увімкнути сонячну погоду, коли захочете» - звучить, як цитата з фантастичної літератури. Вас може здивувати, що це не так.
Італійська компанія CoeLux анонсувала вихід панелі, що імітує сонячне світло. Свою систему вони називають максимально наближеною до імітації природного світила.
«Ви можете бачите таке вперше! Наша інновація – справжній прорив у науці, адже ви зможете ввімкнути власне сонце у будь-який період! » - каже група розробників CoeLux на чолі з Кевіном Ендрюсом.
Панель імітує не тільки саме сонячне світло – це пристрій, що відображає небо та рух світила протягом дня. У промо-відео можна побачити, що «домашнє» сонце виглядає, як плазмовий телевізор, розміром з вікно. Світло дуже яскраве, як у теплий весінній день.
«Ми намагалися повністю відтворити сонячне світло, а не створити величезний прожектор. Лампи підуть у небуття, адже наша панель максимально наближена до того, що дала матінка-природа. Думаю, наш винахід піде на користь сільському господарству, адже вирощування разом із нашим «сонцем» різних культур у теплицях стане ефективнішим для фермерів і знизить рівень світлового стресу для рослин.» - запевняє професор Пауло Ді Трапані і додає: «Це своєрідна магія, трюк, що змушує вас двічі подумати реальне це сонце, чи ні. Було багато дискусій, щодо нашого винаходу. Проте, я впевнений, що наш виріб стане дуже популярним.» На офіційному сайті виробу пропонується використовувати винахід не лише у господарських цілях: представлено 3 способи застосування панелі у себе вдома та офісі. Зазначимо, що інтенсивність світла та кут його нахилу враховує три основні природні зони: тропічний клімат, помірний та холодний нордичний.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео