Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Все для людей: опубліковано компанії, що займаються розробкою родовищ в Україні

Все для людей: опубліковано компанії, що займаються розробкою родовищ в Україні
132574 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тепер в інтернет-мережі можна ознайомитися з тими компаніями, що займаються видобутком природних ресурсів


Тепер в інтернет-мережі можна ознайомитися з тими компаніями, що займаються видобутком природних ресурсів. У відкритий доступ дані потрапили з ініціативи Міністерства екології. Як заявляє власне сам міністр, Ігор Шевченко – ця інформація є надзвичайно корисною, адже одразу видно чим займається компанія, чи має вона усі належні документи.
Крім того, міністр наголошує на тому, що треба відмовлятися від тих часів, коли інформація про компанії, що займаються певною діяльністю в Україні була доступна лише при нагоді журналістського розслідування. Сам процес передбачав проходження купи інстанцій.
Зараз офіційно подана у мережу інформація, зробить процес бізнесу прозорим і вбереже державу від корупції.
Всі відомості про компанії, що зайняті у розробці родовищ різного плану можна знайти в інтернеті. Вам буде представлена карта, де видно кому і що належить, та які норми зберігаються при роботі з природними джерелами.
Ігор Шевченко наголошує на тому, що це один із перших, але не один з останніх кроків міністерства зробити свою роботу прозорішою для громадян: далі планується розміщувати у відкритому доступі бюджет Міністерства екології та щоденно звітувати про його ресурсне використання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео