Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На базі Медичної клініки “СТОЛИЦЯ” (керівниця клініки відбувся захід, організований за підтримки партнерів НОК України в Київській області

На базі Медичної клініки “СТОЛИЦЯ” (керівниця клініки відбувся захід, організований за підтримки партнерів НОК України в Київській області
324873 ПЕРЕГЛЯДІВ

На базі Медичної клініки “СТОЛИЦЯ” (керівниця клініки Галина Бишенко) відбувся захід, організований за підтримки партнерів НОК України в Київській області (голова відділення Ігор Малинський та виконавчий директор відділення Вадим Гаєвий), КНП “УКРАЇНСЬКИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР” (керівник Ігор Панов), та ГО “УММ” (голова Дмитро Вернигор).

Медична клініка “СТОЛИЦЯ” впроваджує інноваційні методики для поліпшення якості життя ветеранів війни та оптимізації медичного обслуговування. Основною метою є створення умов для ефективної адаптації ветеранів до повсякденного життя, забезпечуючи їм підтримку та комфорт у період відновлення. 

Це стало можливим завдяки плідній співпраці з партнерами. Особливу увагу слід приділити Станіславу Григорському, Президенту Європейської Економічної Палати (ЕЕIG) в Україні та керуючому партнеру компанії “Нафталан Фарі Груп”. Його внесок у розвиток нафталанової галузі є надзвичайно важливим для військових, які можуть використовувати нафталан як відновлюючий та регенеруючий засіб.

На заході було проведено ряд безкоштовних терапій бійцю нафталатом. Гості мали можливість наглядно побачити, що таке Нафталан, а також його практичне застосування. Лікування нафталаном має багато корисних властивостей:

-Підвищує загальну реактивність організму.

-Має болезаспокійливу та протизапальну дію.

-Покращує трафіку та обмін речовин.

-Сприяє регенерації нервів після травм.

Показання для використання нафталану включають: захворювання опорно-рухового апарату, кістково-м’язової системи, шкірні захворювання, захворювання периферичних нервів, серцево-судинну систему та післятравматичні стани, включаючи бойові травми.

Станіслав Григорський особисто проводив процедури та демонстрував ефективність нафталану.

Додатково, нафталан використовується не лише для лікування бійців та ветеранів, а й для широкого кола пацієнтів, включаючи лікування діабетичної стопи та псоріазу, завдяки його здатності знімати больовий синдром та сприяти загоєнню ран.Нафталан корисний для спортсменів, особливо при відновленні після травм. Він зменшує м’язові болі та сприяє швидкому відновленню. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Нафталан — це приклад інноваційного підходу до лікування, який може покращити якість життя та здоров’я наших бійців. 

 

Медична клініка Столиця НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team Ірпінська міська рада Відділення НОК України в Київській області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео