Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

День відкритих дверей в «Академії поліції» ДЮІ: чому навчають майбутніх поліцейських

224539 ПЕРЕГЛЯДІВ

До вибору своєї професії слід підходити усвідомлено, особливо якщо мрієш бути поліцейським. Від вимог під час вступу до вишів МВС України до навчання та практичних занять – про все це могли дізнатися школярі від діючих курсантів.

В суботу, 23 лютого, двері Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Донецького юридичного інституту МВС України відчинилися для всіх охочих дізнатися більше про професію поліцейського.

В актовій залі школярі та дорослі познайомилися з керівництвом закладу та послухали інформацію про умови вступу та проходження навчання. До уваги гостей була представлена зброя та екіпіювання, яке знаходиться на оснащенні сучасної поліції. Перемістившись до музею вузу, відвідувачі познайомилися з історією становлення поліції прифронтового регіону та особливостями служби в правоохоронних органах.

Від слів до практики – далі на школярів чекав наочних огляд практичних навичок поліцейських. У спортивній залі діючі курсанти продемонстрували прийоми самозахисту та першочергові дії при загрозі ножа чи пістолета. Спеціальна фізична підготовка – одна з базових складових подальшої служби в поліції.

На внутрішньому подвір’ї на хлопців та дівчат чекала спецтехніка, КОРДівська «Варта» та патрульний автомобіль. Саме в службових машинах екскурсанти змогли по-справжньому уявити себе в ролі поліцейських, які виїжджають на термінове спецзавдання.

Такі екскурсії до «Академії поліції» не просто цікаві та повчальні для школярів, а ще допомагають свідомо обрати свій подальший шлях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео