Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Служити та чарувати. На Донеччині жінки-правоохоронці стали переможницями «Феєрії краси»

168717 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 березня у Маріуполі відбувся фінал ІІ відкритого обласного творчо-професійного конкурсу «Феєрія краси-2019» серед представниць правоохоронних підрозділів Донецької області. Дівчата, які щодня захищають громадян та ризикують життям, довели, що вони не тільки офіцери, але й справжні Діви.

Святковий захід ініційований Головним управлінням Нацполіції в Донецькій області та присвячений Міжнародному Дню прав жінок та миру. На Донеччині він проводиться вже вдруге.

Участь у «Феєрії краси-2019» взяли представниці усіх підрозділів МВС, що захищають незалежність України та забезпечують безпеку громадян. Свято відбулося у Донецькому академічному обласному драматичному театрі.

У фінал пройшли 7 учасниць, які презентували Національну та патрульну поліцію, Національну гвардію, Державну прикордонну службу, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Донецький юридичний інститут та молодіжну громадську організацію «Ліга майбутніх поліцейських».

Чому дівчата обрали ризиковані професії та які почуття ховаються за одностроєм, глядачі дізнавалися під час кількох турів конкурсу. У кожної - своя історія. Хтось патрулює прифронтовий район у важкій екіпіровці, хтось покинув дім та рідних, але не зрадив присязі, а є й такі учасниці, які мають дві вищі освіти, а роботу в поліції 24/7 поєднують з вихованням донечки.

У відеопрезентації красуні розповіли про свою роботу, а вражаючі шоу-номери продемонстрували, що чарівні офіцери ще й неймовірно талановиті.

Кульмінацією свята став світський бал у вечірніх сукнях, а родзинкою програми – музичне привітання для жінок від чоловіків-правоохоронців.

Компетентне журі визначило переможниць у семи номінаціях:

«Міс Жіночність» - Орина Мєгєльбєй, Головне управління Національної поліції в Донецькій області

«Міс Посмішка та Креативність» - Тетяна Косован, Національна гвардія

«Міс Грація» - Катерина Мельник, «Ліга майбутніх поліцейських»

«Міс Гармонія» - Тетяна Тищенко, патрульна поліція

«Міс Чарівність» - Крістіна Кас’янова, ДЮІ

«Міс Елегантність» - Валерія Сенченко, ДСНС

«Міс Артистичність» - Ольга Черевко, Державна прикордонна служба

А володарку головного титулу «Приз глядацьких симпатій» обирали гості. Нею стала поліцейська з прифронтової Волновахи Орина Мєгєльбєй.

Т.в.о. начальника поліції Донецької області Сергій Беседа привітав з прийдешнім святом усіх присутніх жінок. Він відзначив, що конкурс сприяє утвердженню ролі жінки в суспільстві та професійному середовищі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео