Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині відкрили два центри безпеки, в яких працюватимуть поліцейські станції

84906 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 27 березня, нові Центри безпеки запрацювали в місті Білозерське та смт Новодонецьке, що біля Добропілля. У них цілодобово будуть нести службу поліцейські та рятувальники, які надаватимуть допомогу 25 тисячам жителів.

Участь у відкритті взяли керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, начальник Головного управління в Донецькій області Микола Семенишин, голови місцевих громад.

У кожному Центрі безпеки чергують пожежно-рятувальні бригади та наряди Національної поліції, які разом виїжджатимуть на усі надзвичайні ситуації. Зокрема Білозерське з населенням 18 тисяч обслуговуватимуть 9 поліцейських.

Центри, в складі яких функціонують поліцейські станції, укомплектовані меблями, сучасною технікою і транспортом. Так, поліція несе службу на нових позашляховиках «Рено Дастер».

Це дозволить забезпечити постійну присутність поліції, своєчасне надання допомоги людям та покращити якість поліцейського сервісу.

На Донеччині вже працює 132 поліцейські станції, 7 з яких розташовані у центрах безпеки громадян.

Нагадаємо, днями було відкрито поліцейську станцію у прифронтовому Новгородському, яка стала однією з найбільш технічно оснащених.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео