Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Своє змагання на Олімпіаді у Бразилії найкращі баскетболісти світу розпочнуть 6-го серпня

Своє змагання на Олімпіаді у Бразилії найкращі баскетболісти світу розпочнуть 6-го серпня
29973 ПЕРЕГЛЯДІВ

288 спортсменів (144 чоловіка й жінки) з 24-х команд почнуть запеклу боротьбу за звання найкращої баскетбольної чоловічої та жіночої команди цьогорічної спортивної Олімпіади вже у суботу. Комплектів нагород, як і очікувалося, буде два – для кожного з вищезазначених командних сегментів.

Чоловічі та жіночі команди будуть розділені на дві групи – «А» та «В». До чоловічої групи «А» увійдуть баскетболісти з таких країн як США, Венесуела, Франція, Австралія, Сербія та Китай. У групі «В» зіграють спортсмени з Іспанії, Аргентини, Литви, Бразилії, Нігерії та Хорватії.

Жінки групи «А» представлені баскетболістками з Японії, Австралії, Білорусі, Туреччини, Франції та Бразилії. У групі «В» гратимуть спортсменки зі США, Канади, Сенегалу, Сербії, Китаю та Іспанії.

Змагання розпочнуться 6-го серпня і проходитимуть кожного дня включно до 21-го серпня. Варто відзначити, що чотири найкращих збірних з кожної групи чоловічих та жіночих команд вийдуть у чвертьфінал, аби продовжити боротьбу у плей-офф. Як і анонсувалося раніше, через допінговий скандал до участі в Олімпійських іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро так і не було допущено Росію.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео