Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Наставник БК "Будівельник" В.Черній: "Сьогодні "Говерла" була більш достойним колектив

Новини спорт: Наставник БК "Будівельник" В.Черній: "Сьогодні "Говерла" була більш достойним колектив
105952 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Івано-Франківську, місцева "Говерла" дала справжній бій чинному чемпіону країни - столичному "Будівельнику".


В Івано-Франківську, місцева "Говерла" дала справжній бій чинному чемпіону країни - столичному "Будівельнику". Лише 2 очки розділили команду, хоча в останній чверті підопічні Євгена Мурзіна перемогли 23-15, однак фінальний рахунок табло зафіксувало, як 59-61.
Наставник івано-франківців подякував своїм баскетболістам за гру та відмітив, що більшість із задуманого, особливо захист, його підопічним вдалося здійснити: "Я дякую своїм спортсменам за показану гру, маже все вдалося із усього задуманого. Ми мали обмежену кількість часу на підготовку до цієї зустрічі. Якщо чесно, то ми поставили перед собою мету – підготуватися до БК "Київ". Загалом, у нас вийшло добре зіграти, більше за все сподобались дії у захисті, адже 61 очко від "Будівельника" – це гідний результат. Аби виграти киян, нам потрібно було зіграти на високому рівні усі 40 хвилин, а ми провалились у 3-й 10-хвилинці. Потім гарно діяли у ролі тих, хто наздоганяє і мали можливість закінчити поєдинок по-іншому. 16 підбирань програли на своєму щиті і 20 проти БК "Київ" – це наші недоліки, над якими ми будемо працювати з більшою наполегливістю".
Найрезультативніший гравець "Говерли" з лави запасних Олександр Шостуха, поділився своїми враженнями від гри: "Ми готувалися до цієї баталії. За допомогою уболівальників ми ще більш агресивно грали і хотіли виграти в 2015 році. Наприкінці програли підбір, не поставили спину, багато невимушених втрат призвели до поразки".
Наставник киян Віталій Черній, наголосив на тому, що його баскетболісти не зіграли на належному рівні: "Можливо це буде звучати дуже жорстко, але сьогодні "Говерла" була більш достойним колективом для одержання перемоги, ніж ми. У 1 колі ми програли "Ферро" після хорошої гри з БК "Київ", це повторилося зараз. Чому? Перше, суперники добре грали, на межі фолу, грали по-чоловічому. Баскетбол - це контактний вид спорту, тут боротьба проходить майже до крові, тут потрібно викладатися кожної секунди. Зараз певна кількість наших атлетів, провели зустріч розслаблено в захисті і в нападі теж. Я про це наголосив своїм гравцям і вони мене зрозуміли. Якщо перед нами стоїть мета перемогти у чемпіонаті, то ми повинні демонструвати більшу концентрацію з першої до останньої хвилини баталій".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео