Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: 24 очки головного снайпера "Атланти" Кайла Корвера допомогли його колективу здолати "Ч

Новини спорт: 24 очки головного снайпера "Атланти" Кайла Корвера допомогли його колективу здолати "Ч
132424 ПЕРЕГЛЯДІВ

В очному протистоянні зіткнулися одні з кращих команд Східної конференції "Чикаго Буллз" та "Атланта Хоукс", котрі можуть зіткнутися один з одним у фіналі Сходу.


В очному протистоянні зіткнулися одні з кращих команд Східної конференції "Чикаго Буллз" та "Атланта Хоукс", котрі можуть зіткнутися один з одним у фіналі Сходу. У господарів з Чикаго зустріч пропускав основний французький центровий Хоакім Ноа та форвард Майк Данліві, а у суперників день відпочинку за напруженого графіку отримав важкий форвард з Македонії Антіч.
Суттєвої помилки допустився лідер "Буллз" Пау Газоль, котрий не віддав м’яч розігрую чому, а сам почав демонструвати дриблінг, після чого помилився при передачі і Джеф Тіг відкрив рахунок у грі. Тіг стягнув на себе уваги відразу двох захисників і побачив вільного під кільцем Пола Мілсепа – пас прослідував точний та своєчасний 7-9. Ефективний та ідеальний пік-ен-ролл розіграла пара Роуз та Газоль, останній завершив атаку не роблячи спроб закинути згори. Ветеран "Атланти" Бренд отримав свій ігровий час у зв’язку із відпочинком Антіча та першим дотиком до м’яча відзначився влучним середнім кидком 11-16. Гравці "Чикаго" відзначалися активною грою на підбираннях біля чужого кільця і це їм вдавалося доволі непогано, однак велика кількість неточних спроб знижувала ефективність підбирань в атаці 12-18.
Форвард гостей Майк Скотт з сиреною про завершення чверті влучив дальній 16-24. Перевід м’яча за спиною від Деріка Роуза призвів до входження на близьку відстань до кільця суперників та 2 очок від Гібсона 28-36. Згодом Роуз підвісив так званий флоутер і вперше у зустрічі набрав очки з гри. В минулому баскетболіст "Чикаго" Кайл Корвер зараз відправив 4 триочковий у кільце "Буллз", при чому не маючи жодної хибної спроби. Блок-шот поставлений під сирену половини зустрічі підкреслив становище господарів у даному протистоянні 39-48.
Частина третьої чверті суттєво не відрізнялася від попередніх і перевага "Хокс" вимірювалася в 12 пунктів. Чергових два триочкових забив Корвер – за такої гри шанси на перемогу "Чикаго" зводилися до нуля. Роуз показав, що інколи і він може влучити кидком із-за дуги.
На останню перерву команди пішли за 10-очкової переваги "Атланти". Ендван від Газоля за 3 хвилини до кінця вніс інтригу у зустріч 91-97. Однак серія тактичних фолів в останні секунди не спрацювала і "Атланта" перемогла 107-99. Головний снайпер команди Корвер відзначився 24 очками.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео