Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Клівленд" завдяки 55 очкам Ірвінга долає "Портленд"

Новини спорт: "Клівленд" завдяки 55 очкам Ірвінга долає "Портленд"
132407 ПЕРЕГЛЯДІВ

Матч в Клівленда Quicken Loans Arena показав справедливість такого судження.


Матч в Клівленда Quicken Loans Arena показав справедливість такого судження. Підопічні Девіда Блатта все-таки перемогли, але домоглися цього лише ціною запаморочливого досягнення розігруючого "Кавз" Кайра Ірвінга, який набрав 55 очок! Це на 11 більше, ніж вся інша команда!
Складається таке відчуття, що в останні дні гравці НБА, що не потрапили в стартові п’ятірки на Матч зірок НБА, лізуть зі шкіри геть, щоб завоювати путівку в Нью-Йорк хоча б в якості запасного, через тренерське голосування. Воно вже, ясна річ, завершилося (результати НБА оголосить найближчої ночі по Москві), але ви тільки погляньте на цю виставку досягнень баскетбольного господарства! Спочатку кращий далекобійник сезону Кайл Корвер з "Атланти" раптом вирішує, що триочкові - це нудно, і приймається мало не в кожному матчі забивати згори. Захисник "Голден Стейт" Клей Томпсон намагається повалити що відволікся Корвера з трону дальніх кидків і за одну чверть гри з "Сакраменто" набирає 37 очок, у тому числі забивши з-за дуги 9 разів з 9. Тепер ось і Ірвінг туди ж
55 очок - не тільки найкраща результативність в нинішньому регулярному чемпіонаті (попереднє досягнення - 52 - належало Мо Вільямсу з "Міннесоти" і було повторено Томпсоном у вищезгаданій зустрічі з "Сакраменто"). 55 - це відтепер ще й новий рекорд результативності для домашньої арени "Клівленда". Колишній протримався 14 років: у січні 2001-го розігруючий "Філадельфії" Аллен Айверсон набрав тут на одне очко менше.
"Ви бачили перші 10 хвилин? - Посміхався Ірвінг в післяматчевому інтерв’ю в роздягальні. - Я ж взагалі нічого забити не міг!"
Це правда. Перші сім спроб з гри розігруючий промахнувся - і навіть змусив Блатта на позапланову заміну. Зате в останні 1.39 стартової чверті накидав в кільце "Портленда" аж 11 очок!
Приблизно те саме сталося і в кінцівці, коли незданим "Портленд" під проводом Олдріджа вийшов вперед, відігравши по ходу зустрічі відставання "-14". Ірвінг спочатку зрівняв рахунок триочковим, а за 6 секунд до кінця забив найважливіший зі своїх 11 дальніх м’ячів (новий клубний рекорд!) В цей вечір, перехитривши на дузі Ніколя Батум - 97:94! І тут Леброн, що сидів у першому ряду в цивільному з серйозним виглядом, не витримав, вискочивши на площадку привітати партнера.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео