Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: НБА. "Лейкерс" в овертаймі здолало "Чикаго"

Новини України: НБА. "Лейкерс" в овертаймі здолало "Чикаго"
105984 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Чикаго" в Лос-Анджелесі: ДВА овертайми і теплий прийом для Газоля


"Чикаго" в Лос-Анджелесі: ДВА овертайми і теплий прийом для Газоля
Тим часом за весь матч "Бики" вели в рахунку лише одного разу - на початку першої додаткової 5-хвилинки. Гості відіграли в кінцівці основного часу відставання "-9" за 89 секунд: "виною" тому 7 очок новоявленого дебютанта Матчів зірок Джиммі Батлера плюс вирішальне добивання Поу Газоля кінчиками пальців після промаху Дерріка Роуза. І, мабуть, вирішивши, що за законом жанру вони тепер зобов’язані добити деморалізованого противника, в овертаймі вирвалися вперед аж на 5 очок. Однак у час, що залишився "Чикаго" жодного разу не забив з гри, а Газоль ще й штрафний промазав, втративши можливість перетворити "+2" в "+3" перед останньою атакою "Лейкерс". І герой матчу Джордан Хілл (26 очок + 12 підбирань) рахунок зрівняв.
А в другому овертаймі каліфорнійців від 10-го поразки поспіль врятували Уейн Еллінгтон і дебютант Джордан Кларксон (12 очок з 17 командних). "Лейкерс" нарешті перервали девятіматчевую програшну серію, ніж, однак, не надто зіпсували вечір Газолю. Іспанець був дуже зворушений прийомом, який йому влаштували вболівальники його колишньої команди. Вони, зрозуміло, не забули два чемпіонські титули, які Поу завоював в Лос-Анджелесі.
"Міннесота" викреслили Лава з пам’яті
Схоже, в "Міннесоті" так і не пробачили Кевіну Лаву відходу в "Клівленд" в минуле міжсезоння. Випереджаючи домашній матч з командою Девіда Блатта, "Тімбервулвз" випустили відеоролик з багатозначною назвою "Повернення". Будь 5-річний міннеаполітанец знає, що в суботній зустрічі Лав, який відіграв у формі "Вовків" шість сезонів, вперше в кар’єрі вийде на паркет "Таргет-центру" не в якості господаря. Але ролик, як з’ясовується при перегляді, присвячений зовсім не йому. "
Виявляється, "Міннесота" чекає повернення не Лава, а Міллера, який виступав протягом кар’єри аж за шість клубів і якого в сезоні-2008/09 ненароком занесло в "Тімбервулвз".
Одразу видно: йшов Лав із "Міннесоти" зі скандалом. До спалювання майок, як у випадку з Леброном Джеймсом і "Клівлендом" в 2010-му, справа начебто не доходило, але після такого "підступу" осадочек у Кевіна неминуче залишиться.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео