Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Конкретика заважає худнути

160306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчені, котрі працюють при Вашингтонському університеті, який знаходиться у США, провели дослідження, які згодом опублікували у журналі Journal of Consumer Research. Науковці переконують, що людина, яка збирається скинути зайву вагу, не повинна ставити перед собою конкретних цілей та озвучувати точні дати та періоди. Наприклад, аби досягти результату чоловік чи жінка, яка сідає на дієту та розпочинає процес боротьби з лишньою вагою, повинна ставити собі ціль так: схуднути на 3-5 кілограм до середини літа. Неправильно визначати мету так: до 31 травня втратити 5 кілограм.

Вчені переконують, що конкретика у даному процесі робить його нудним та сірим, а якщо результати не досягаються відповідно до поставлених завдань, то людина втрачає віру в власні сили та витрачає більше часу на те, щоб позбавитися лишніх кіло.

Також вчені переконують, що худнути легше тим, хто не зациклюється на даному питанні, а ставиться до цього як до розваги. Отож, тепер усім, хто бажає стати стрункішим доступний ще один секрет успіху.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео