Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Від зеленого змія створили панацею

160432 ПЕРЕГЛЯДІВ

Алкоголізм – це проблема та хвороба, яка руйнує не лише здоров’я людини, а й її життя, а також робить вигнанцем у суспільстві.

З цією шкідливою звичкою намагалися боротися різними способами, але навіть і постійне з дорожчання спиртних напоїв не дає вагомого результати.

На сьогоднішній день вчені, котрі працюють в знаменитій швецькій Академії Сальгренська, за участі колег із Каролінського університету (США) повідомили про цілком вдалі результати досліджень стосовно створення компонентів і речовин, котрі будуть необхідні при формуванні ефективного медичного препарату, котрий має стати панацеєю від згубної звички.

Вчені обіцяють, що чудо ліки зможуть позбавити від пристрасті до алкоголю та обіймів зеленого змія навіть алкоголіка з великим стажем. Адже ліки будуть впливати на головний мозок людини та блокувати вироблення організмом гормону дофаміну, який називають гормоном задоволення.

Перші тестування на людях пройшли цілком успішно. Однак, поки що невідомо, коли панацея від алкоголізму з’явиться на світовому ринку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео