Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Запоріжжя отримало медичну допомогу з Німеччини

Запоріжжя отримало медичну допомогу з Німеччини
80945 ПЕРЕГЛЯДІВ

Німеччина надала запорізьким лікарням гуманітарну допомогу. До гуманітарного вантажу, що надійшов до запорізьких лікарень з німецької землі Саксонія, ввійшли сучасне медичне обладнання, візки та різні пристрої для інвалідів.

До Запоріжжя надійшов гуманітарний вантаж з німецької землі Саксонії. Депутат парламенту Саксонії Ангальт Зерен Хербст разом з громадським активістом Дмитром Філімоновим ініціювали надходження гуманітарної допомоги запорізьким медичним закладам. Зокрема, до гуманітарного вантажу ввійшли реанімобіль та сучасне медичне обладнання, у тому числі пристрої, що допомагають пересуватися інвалідам та полегшують догляд за людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Німецька допомога стала результатом переговорів голови Запорізької області Григорія Самардака з німецькими партнерами, які здійснили робочий візит до України.

Тепер важливим є завдання розподілити отриманий вантаж між усіма лікарнями міста і області.

Очільник області висловив сподівання, що у майбутньому співпраця між Німеччиною та Україною буде не менш плідною, зокрема, очікують значного розвитку соціальних питань та сучасних інвестиційних проектів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео