Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наукові дослідження довели: ГМО не шкодять здоров’ю людини

Наукові дослідження довели: ГМО не шкодять здоров’ю людини
108061 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірне відкриття, підтверджене сотнями наукових робіт та фінальним 400-сторінковим травневим звітом, свідчить про абсолютну безпеку для людського організму продуктів, що містять генетично модифіковані організми.

Крім того, вживання вищезазначених речовин ніяким чином не може спровокувати у людини розвиток аутизму, ожиріння, ракових захворювань, діабету, хвороб шлункового-кишкового тракту та різноманітних алергій. Більше того – вчені зафіксували виключно позитивний вплив ГМО на людське здоров’я, аргументуючи цей факт скороченням кількості інсектицидних отруєнь та підвищенням рівня вітамінів у жителів країн, що продовжують розвиватися.

Цікаво, що й думка про негативний вплив від розповсюджених штучних генів на природу теж виявилася хибною та безпідставною. А використання стійких до гербіцидів та комах культур ніяким чином не зменшує загальну різноманітність флори та фауни, інколи навіть призводячи до її збільшення.

Варто зазначити, що загальний відсоток генетично модифікованих культур від кількості зібраного у Сполучених Штатах Америки врожаю, наприклад, цукрових буряків, склав неймовірні 99%.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео