Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Лідером України у вакцинації проти грипу стало Запоріжжя

Лідером України у вакцинації проти грипу стало Запоріжжя
27278 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Найкращі результати у вакцинації громадян від грипу показала Запорізька область – у регіоні понад 35 відсотків дорослих і 80 відсотків дітей захищені від небезпечної хвороби завдяки щепленням.

     Запоріжжя і область лідирують у справі вакцинації від грипу. Про те, що у відсотковому відношенні у регіоні найбільша кількість людей зробили щеплення від цього захворювання, повідомили у спеціальному департаменті Міністерства охорони здоров'я України.

     Зокрема, за інформацією, наданою Українським центром контролю за соціально небезпечними захворюваннями, щеплення проти грипу зробили більше ніж 35 відсотків жителів Запоріжжя та області, найбільшим у державі є і процент щеплень серед дітей – цей показник склав 85 відсотків.

     Разом з цим у регіоні все одно дуже високий рівень захворюваності грипом: за офіційною інформацією, епідеміологічний поріг перевищений на 84 %.

     Загалом, як повідомляють медики, зараз епідпоріг є дуже високим у 17 областях України, причому найвищий показник захворюваності – у столиці. На даний момент у країні 5 осіб померли від грипу, троє серед них – діти до 17 років.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео